alambiLAB arquitectes

AlambiLAB és un despatx d'arquitectura compromés amb el disseny de qualitat i el medi ambient. El nostre objectiu és millorar la vida de les persones a través del disseny, fer una arquitectura en simbiosis amb el lloc i adaptada a les necessitats concretes de cada client.

Som un equip jove però amb experiència. Tenim il·lusió, som creatius i ens sabem adaptar a una gran varietat de pressupostos.

AlambiLAB està dirigit per Jaume Miralles, arquitecte per la ETSAB (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona), UPC i arquitecte tècnic per la Universitat d'Alacant.


Creativitat


Constantment treballem per tal d'oferir edificis adaptats a les necesitats dels nostres clients.

Volem fer-los partíceps del pocés creatiu alhora que els oferim un seguiment i una ajuda en tots els àmbits que exigeixi cada fase del projecte.

Vols que t'ajudem a definir i a crear eixe espai que desitges però que no t'acabes d'imaginar?


Disseny


Som partidaris d'involucrar els nostres clients en el procés creatiu. Creguem que és molt important escoltar allò que tenen a dir i aconseguir, gràcies a la nostra formació i experiència, un projecte personalitzat de qualitat.

Aquest respondrà, de la millor manera possible, a les necessitats concretes dels nostres clients i proporcionarà solucions òptimes adaptades a l'estil de vida d'aquests.


Oferim:

  • Avantprojectes

  • Projecte Bàsic

  • Projecte Executiu

A banda del disseny arquitectònic i paisatgístic també oferim el servei de disseny de mobles fets a mida així com el disseny de la imatge corporativa per a negocis.

Compromís


Els clients ens confien els seus projectes per tal de que aquests es realitzen dins el termini previst i el pressupost establert.

La nostra experiència ens permet desenvolupar projectes adaptats a tot tipus de pressupost.

Vols que t'ajudem a estalviar diners i a evitar sorpreses d'última hora en la construcció del teu habitatge o negoci?


Construcció


Som responsables de la direcció d'obra de cada projecte que duguem a terme de manera integral: des de l'inici fins a l'entrega al client. Realitzem obra nova, reformes, extensions i rehabilitacions, ja siga per a edificis residencials com per a comerços o equipaments públics.


Coordinem amb tots els agents que col·laboren en el projecte per tal de controlar temps i cost de cada treball.


Si el client ho necessita, podem contactar amb els responsables dels serveis externs que es poden necessitar per a desenvolupar el projecte tals com estudis topogràfics o geotècnics.

També els podem assessorar o contactar amb empreses de construcció o proveïdores de materials.


Professionalitat


Serietat, transparència i atenció pels detalls: això és el que ens defineix.

Entenem com d'important és per al nostre client la construcció del seu habitatge i volem proporcionar-li la tranquil·litat que és mereix.

Vols un equip de professionals amb els que poder confiar?
Serveis Tècnics

Proporcionem assessorament tècnic i redactem tot tipus d'informes tècnics requerits per l'administració pública. Aquests documents són d'obligat compliment depenent de l'ús de l'immoble.


Exemples:

  • Cèdules d'habitabilitat

  • Certificats d'eficiència energètica

  • Projectes de canvi d'us i legalitzacions

  • Llicències d'activitat

  • ITE (inspecció tècnica de l'edifici)

També realitzem alçament de plànols d'edificis existents. Els arxius elaborats s'entregaran en format digital (PDF o CAD)i en paper a l'escala desitjada.