QUI SOM

AlambiLAB és un despatx d'arquitectura compromés amb el disseny de qualitat i el medi ambient. El nostre objectiu és millorar la vida de les persones a través del disseny, fer una arquitectura en simbiosis amb el lloc i adaptada a les necessitats concretes de cada client. 

Som un equip jove però amb experiència. Tenim il·lusió, som creatius i ens sabem adaptar a una gran varietat de pressupostos

AlambiLAB està dirigit per Jaume Miralles, arquitecte per la ETSAB (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona), UPC i arquitecte tècnic per la Universitat d'Alacant, i per Laia Mulet, arquitecta formada a l'ETSAV (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès), UPC i TUDelft (Delft University of Technology) a Holanda. 

 Jaume Miralles Rosselló                                                          

Jaume Miralles és arquitecte per l'ETSAB,
UPC (2007)i arquitecte tècnic per la EPSA, Universitat d'Alacant (2000).

A l'any 2000 estudià en la Università degli Studi di Palermo (Sicilia) sota el programa Erasmus.

Jaume treballà com a cap d'obra en nombrosos projectes abans de començar els estudis d'arquitectura superior. Compaginà aquests estudis amb la col·laboració amb diversos arquitectes, especialment en el camp del càlcul d'estructures.

En 2003 va col·labor amb professors de l'ETSAB en un concurs internacional de 400.000 habitatges a Barcelona i en 2006 guanyà el 1er premi en el concurs de disseny d'un habitatge mínim a Guatemala (BASIG06). 

En 2006 començà a treballar a l'estudi de Salvador Matas Arquitectes a Barcelona, amb qui ha treballat durant més de 6 anys i amb el qual encara hi col·labora. La seva tasca principal fou la de dissenyar i dirigir les obres de nombrosos equipaments públics. 

En 2007 el projecte final de carrera de Jaume fou seleccionat per al Premi d'honor de l'ETSAB, en el qual resultà ser un dels projectes distingits pel tribunal d'excel·lència. 

En acabar els seus estudis, Jaume començà també a realitzar projectes residencials d'arquitectura a la Marina Alta, principalment habitatges unifamiliars.

En 2013 formà AlambiLAB de la mà de Laia Mulet.


 Laia Mulet Gayà                                                                      

Laia Mulet és arquitecta per l'ETSAV,UPC(2008). 

En el curs 2005-2006 estudià en la TUDelft (Holanda) sota el programa Erasmus i treballà com a becària a l'estudi de Hans Moor en Rotterdam. 

En 2006 guanyà la Beca Arquia de Caja de Arquitectos gràcies al seu expedient acadèmic i durant el curs 2006-2007 treballà com a becària al departament d'expressió gràfica de l'ETSAV gràcies a una beca de col·laboració del Ministeri d'educació. 

En Septembre de 2007 Laia entrà a treballar a l'estudi del prestigiós Norman Foster, en l'oficina central de Foster+Partners en Londres. Estigué allí durant 5 anys en els que tingué l'oportunitat de treballar en una gran quantitat de projectes internacionals tals com La Ciudad de la Justicia en Madrid, la ciutat sostenible de Masdar en Abu Dhabi, les torres Saqqara en Monterrey, el projecte Proscenio en Bogotá, el campus de comunicacions Shaw en Calgary i l'extensió del Palau de Congressos de València entre d'altres.

En 2011 formà part de l'equip guanyador del 2on premi en el prestigiós concurs internacional Europan 11 amb un projecte a la ciutat d'Allerod a Dinamarca.

En Agost de 2012 Laia deixà l'estudi Foster + Partners i començà a treballar com a cap de projectes a OB Architecture en Southampton on tingué l'oportunitat de treballar en una gran varietat de projectes residencials. 

En desembre de 2012 Laia entrà a formar part del programa Yuzz per a jóves emprenedors i decidí tornar a la terra que la va veure nàixer per emprendre i formar AlambiLAB de la mà de Jaume Miralles.