QUÈ OFERIM

 Creativitat               

     Constantment treballem per tal d'oferir edificis adaptats a les necesitats dels nostres clients.
    Volem fer-los partíceps del pocés creatiu alhora que els oferim un seguiment i una ajuda en tots els àmbits que exigeixi cada fase del projecte.

    Vols que t'ajudem a definir i a crear eixe espai que desitges però que no t'acabes d'imaginar? Disseny                   

    Som partidaris d'involucrar els nostres clients en el procés creatiu. Creguem que és molt important escoltar allò que tenen a dir i aconseguir, gràcies a la nostra formació i experiència, un projecte personalitzat de qualitat
    Aquest respondrà, de la millor manera possible, a les necessitats concretes dels nostres clients i proporcionarà solucions òptimes adaptades a l'estil de vida d'aquests.

Oferim:
  • Avantprojectes
  • Projecte Bàsic
  • Projecte Executiu
    A banda del disseny arquitectònic i paisatgístic també oferim el servei de disseny de mobles fets a mida així com el disseny de la imatge corporativa per a negocis. 
 Compromís                 

    Els clients ens confien els seus projectes per tal de que  aquests es realitzen dins el  termini previst i el pressupost  establert
    La nostra experiència ens permet desenvolupar projectes adaptats a tot tipus de pressupost.


    Vols que t'ajudem a estalviar diners i a evitar sorpreses d'última hora en la construcció del teu habitatge o negoci? 


 Construcció                

    Som responsables de la direcció d'obra de cada projecte que duguem a terme de manera integral: des de l'inici fins a l'entrega al client.     Realitzem obra nova, reformes, extensions i rehabilitacions, ja siga per a edificis residencials com per a comerços o equipaments públics.

    Coordinem amb tots els agents que col·laboren en el projecte per tal de controlar temps i cost de cada treball. 

    Si el client ho necessita, podem contactar amb els responsables dels serveis externs que es poden necessitar per a desenvolupar el projecte tals com estudis topogràfics o geotècnics. 
    També els podem assessorar o contactar amb empreses de construcció o proveïdores de materials. 
 Professionalitat           

    Serietat, transparència i atenció pels detalls: això és el que ens defineix. 
    Entenem com d'important és per al nostre client la construcció del seu habitatge i volem proporcionar-li la tranquil·litat que és mereix.    Vols un equip de professionals amb els que poder confiar?            Serveis Tècnics             
    Proporcionem assessorament tècnic i redactem tot tipus d'informes tècnics requerits per l'administració pública. Aquests documents són d'obligat compliment depenent de l'ús de l'immoble.

Exemples:

  • Cèdules d'habitabilitat
  • Certificats d'eficiència energètica
  • Projectes de canvi d'us i legalitzacions
  • Llicències d'activitat
  • ITE (inspecció tècnica de l'edifici)
    També realitzem alçament de plànols d'edificis existents. Els arxius elaborats s'entregaran en format digital (PDF o CAD)i en paper a l'escala desitjada.