NOTÍCIES‎ > ‎

Viatges i Arquitectura

Viatges i Arquitectura: Lanzarote y César Manrique

17 de juny 2014, 9:30 publicada per laia mulet

Monumento al Campesino
(foto per @alambiLAB)


Seria impossible entendre Lanzarote tal i com és avui en dia sense la intervenció de César Manrique i és per això que volem dedicar-li un article a la seva figura i a l'influència que aquesta va tindre en la definició del paisatge de l'illa.

Viatges i Arquitectura: Recorrent l'arquitectura de Berlín i voltants

17 de juny 2014, 9:29 publicada per laia mulet

En aquest article vaig a mostrar-vos algunes imatges dels edificis que he visitat en les diverses ocasions en les que he estat a Berlin. La gran majoria són fotografíes fetes al Setembre de 2004 i al Febrer de 2006.

La meva intenció és que vos puga servir per fer una ruta arquitectònica a una de les ciutat europees amb més arquitectura contemporània.


Filarmònica de Berlín (foto per @alambiLAB)
Segueix llegint...

Viatges i Arquitectura: Çatalhöyük (Turquia), la ciutat del Neolític

17 de juny 2014, 9:28 publicada per laia mulet

Çatlahöyük és l'exemple d'urbanisme neolític més gran i més ben conservat del món, descobert fins al dia d'avui. És al sud de la península d'Anatòlia, concretament a la la plana de Konya. Les seves capes inferiors més antigues daten d'uns 7.500 anys a.C.


Reconstrucció de l'habitatge típic @alambiLAB

Visitant arquitectura a la Marina Alta

17 de juny 2014, 8:43 publicada per laia mulet

Auditori de Teulada-Moraira

Fa uns dies, aprofitant la magnífica exposició del nostre amic i artista plàstic Josep Ginestar en la "III Muestra de Enoturismo y Gastronomía" vàrem visitar l'auditori de Teuladaun nou exemple d'arquitectura contemporània a la nostra comarca.


Fotografia feta per #alambiLAB


següeix llegint...

1-4 of 4