NOTÍCIES‎ > ‎

Idees i consells per al disseny de banys: emmagatzematge

16 de juny 2014, 6:18 publicada per laia mulet   [ actualitzat el 17 de juny 2014, 1:31 ]

L'emmagatzematge en el bany de les nostres cases: darrere l'espill i sota el lavabo.


El bany s'està convertint en una de les zones de la casa on més s'exhibeix més el disseny i pense que això es deu, en part, a la importància que aquest espai a agafat en bars i restaurants. Jo no se vosaltres, però quan jo vaig a un bon restaurant sempre intente visitar als lavabos ja que molts cops bon menjar equival a bon disseny de lavabos, encara que semble una bogeria. 


L'emmagatzematge és, cada vegada més, una part molt important als nostres habitatges i moltes vegades ens falta espai per guardar tot allò que tenim. 


Quines són aquelles coses que vols poder guardar al bany? Quines són les coses que vols mostrar i tractar com a elements decoratius i quines són aquelles que no vols que estiguen a la vista? Aquestes són preguntes que ens hem de fer i assegurar que el disseny del nostre bany tinga en compte els nostres requeriments. 


Per tal de poder mostrar algunes coses i d'altres no, necessitem de mobles amb portes per amagar allò que no volem que estiga a la vista i de prestatgeries per mostrar aquells elements decoratius tals com plantes o sals de bany que li donen una mica de color a l'espai.


Emmagatzematge sota el lavabo i darrere l'espill Boffi

següeix llegint...
Comments