NOTÍCIES‎ > ‎

Idees i consells

Idees i consells DIY per a millorar els vostres patis, terrasses i jardins

30 de juny 2014, 8:31 publicada per laia mulet   [ actualitzat el 30 de juny 2014, 8:41 ]

Ara que ja arriba l'estiu i cada vegada ve més de gust passar temps a l'aire lliure vos volem mostrar algunes idees molt econòmiques per a que feu del vostre pati o jardí un lloc més acollidor, més agradable i divertit.


I les idees que vos volem mostrar són de projectes a l'abast de tothom: fàcils de dur a terme per un mateix i barats.  1. Re-aprofitar o upcycle vells poals i convertir-los en tamborets amb unes potes de fusta i un coixinet colorit al damunt. 


Tamborets en un bar a Istambul. Imatge de @alambiLAB

Idees i consells per al disseny de banys: emmagatzematge

17 de juny 2014, 8:43 publicada per laia mulet   [ actualitzat el 17 de juny 2014, 9:23 ]


L'emmagatzematge en el bany de les nostres cases: darrere l'espill i sota el lavabo.


El bany s'està convertint en una de les zones de la casa on més s'exhibeix més el disseny i pense que això es deu, en part, a la importància que aquest espai a agafat en bars i restaurants. Jo no se vosaltres, però quan jo vaig a un bon restaurant sempre intente visitar als lavabos ja que molts cops bon menjar equival a bon disseny de lavabos, encara que semble una bogeria. 


L'emmagatzematge és, cada vegada més, una part molt important als nostres habitatges i moltes vegades ens falta espai per guardar tot allò que tenim. 


Quines són aquelles coses que vols poder guardar al bany? Quines són les coses que vols mostrar i tractar com a elements decoratius i quines són aquelles que no vols que estiguen a la vista? Aquestes són preguntes que ens hem de fer i assegurar que el disseny del nostre bany tinga en compte els nostres requeriments. 


Per tal de poder mostrar algunes coses i d'altres no, necessitem de mobles amb portes per amagar allò que no volem que estiga a la vista i de prestatgeries per mostrar aquells elements decoratius tals com plantes o sals de bany que li donen una mica de color a l'espai.Ketho de Duravit

Rajoles estampades: paviment hidràulic i altres opcions

17 de juny 2014, 8:42 publicada per laia mulet


Amb aquest article volem començar una nova secció del blog en la que anirem donant consells i idees per als vostres projectes.


Avui parlarem de rajoles estampades: una moda que està tornant. Les hi ha de diferents tamany, de diferents preus i utilitzades de diferent manera per tal de donar un toc de color a les vostres cases.

  • Rajoles hidràuliques

En aquest projecte Foreign Bear Studio utilitza les rajoles hidràuliques per delimitar espais. En la imatge de l'esquerra es defineix un espai semi-exterior connectat amb el pati i a la imatge de la dreta una espècie de catifa que emmarca la taula del menjador.

Rajoles hidràuliques utilitzades per Foreign Bear Studio 

següeix llegint...

1-3 of 3